Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș: Trupul, găsit după aproape 4 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este tânărul din Petrești care a DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș: Trupul, găsit după aproape 4 ore

Alexandru M., un tânăr de numai 20 de ani din Petrești, și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de mașină petrecut vineri, 15 martie, în jurul orei 4.00, pe drumul spre Petrești.

Citește și: Tânărul DECEDAT în accidentul tragic de la Sebeș, găsit după câteva ore pe câmp, la 12 metri de mașină

Potrivit IPJ Alba, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată azi noapte, la ora 04.20, cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești.

Echipajul mixt, format din polițiști și jandarm, deplasat la fața locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori.

Polițiștii s-au deplasat inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: UPDATE FOTO Accident MORTAL la Petrești: Un tânăr de 22 de ani DECEDAT după ce a ieșit în afara părții carosabile

În această dimineață, în jurul orei 08,00, cadavrul tânărului de 20 de ani, din Sebeș, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri.

Până în momentul de față, autoritățile nu au transmis informații despre modul în care s-ar fi produs accidentul, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Din primele date comunicate, mașina s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Deși accidentul s-a produs în jurul orei 5.00, abia în jurul orei 8.00 trupul șoferului a fost descoperit de către persoane care s-au oprit la locul incidentului, moment în care a și fost comunicat evenimentul de către reprezentații IPJ și ISU Alba.

Expertizele efectuate în cadrul anchetei vor stabili felul cum a ajuns trupul tănărului la 12 metri de mașină și cum s-a petrecut evenimentul rutier.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea