Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Cine este autorul ATENTATULUI de la Ambasada Rusiei din București: A fost condamnat la 15 ani de închisoare, ieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este autorul ATENTATULUI de la Ambasada Rusiei din București: A fost condamnat la 15 ani de închisoare, ieri

O persoană a decedat miercuri dimineață, în jurul orei 6, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit gardul Ambasadei Rusiei, iar un incendiu a izbucnit imediat, anunță Poliția Română. Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat, dat fiind că un incendiu puternic a izbucnit imediat după ce jandarmii l-au somat pe șofer să coboare din mașină, potrivit surselor G4Media.

Potrivit informațiilor G4Media, șoferul este Bogdan Drăghici, șeful Asociației TATA, acuzat de corupere de minori. El era sub control judiciar.

Șoferul a murit și a fost nevoie de intervenția pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

CITEȘTE ȘI: ATENTAT: Un bărbat și-a dat FOC și a intrat cu mașina în poarta ambasadei Rusiei din Bucureşti

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment.

Context. Bogdan Drăghici a fost reţinut de procurori în august 2019 pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală. El a stat în arest aproape un an. Procurorii îl acuză pe Bogdan Drăghici că şi-a agresat sexual fiica este minoră.

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie 2019 emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea