Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Caragiale „i-a învăţat” pe elevii Şcolii „Axente Sever” din Aiud să fie mai buni, să ştie mai multe

Alexandra Mates

Publicat

în

„Caragiale, contemporanul nostru”, sub acest generic s-a desfăşurat activitatea concurs organizată la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

La activitate au participat elevi din clasele a V-a B, a VI-a B şi a VIII-a A, îndrumaţi de doamnele profesoare Elena Boldor şi Melitta  Ilea, precum şi alţi elevi din şcoală, în calitate de spectatori.

Aşa după cum ne-a informat prof. Felicia Munteanu, concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni: interpretare teatrală, creaţie plastică şi prezentări power point despre viaţa şi opera lui Ion Luca Caragiale. Toţi elevii au fost răsplătiţi de juriu cu premii, menţiuni şi diplome de participare. Revelaţia concursului a fost eleva Claudia Botei din clasa a V-a B, care a primit premiul I şi premiul special de interpretare pentru rolul profesorului din schiţa „O inspecţiune”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Încă trei ani de ajutor pentru achiziția de motorină pentru fermieri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Încă trei ani de ajutor pentru achiziția de motorină pentru fermieri Guvernul a prelungit schema de ajutor de stat pentru agricultură până la finalul anului 2026. Fermierii români vor beneficia de subvenţia pentru achiziţia motorinei utilizate în agricultură și în următorii trei ani. Subvenţia actuală este de 1,529 lei/litrul de motorină. Aceasta va fi ajustată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare