FOTO: Căprioare gingașe, surprinse în toată splendoarea lor, în imagini, în împrejurimile municipiului Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Imagini spectaculoase surprinse în împrejurimile Albei Iulia cu turme de căprioare în căutare de hrană. Animalele care păşteau nestingherite sau alergau au fost fotografiate, în toată splendoarea lor, de Felix Bogdan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuţi vânători profesionişti din judeţul Alba.

Turme întregi de căprioare au fost fotografiate recent pe un fond de vânătoare de lângă Alba Iulia. Unele mai timide, altele mai curioase, ieșite la marginea pădurii să pască.

ELIT

În România caprioarele sunt foarte multe, răspândite pe întreg teritoriul țării, fiind poate cele mai numeroase dintre animalele care trăiesc în sălbăticie.

Odată cu apropierea iernii căprioarele se adună în turme și adesea părăsesc pădurile pentru a se hrăni, coborând pe pajiștile mai joase sau chiar pe terenurile agricole.

Mihail David - 2020

Căprioarele sunt animale de talie mare şi totuşi gingaşe. Sunt foarte răspândite, astfel că ne putem întâlni cu ele adesea, deoarece, în căutare de mâncare, ajund de multe ori şi până lângă gospodăriile oamenilor.

Imaginile au fost realizate de Felix Bogdan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuţi vânători profesionişti din judeţul Alba. Dragostea sa pentru natură şi pasiunea pentru fotografie s-au îmbinat perfect în ultimii ani, acesta reuşind să surprinda in imagini unele dintre cele mai frumoase specii de animale sălbatice care trăiesc în zona judeţului Alba şi nu numai.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...