Ziarul Unirea

FOTO: ”Bostaniada” la Școala Generală de la Micești. Peste 200 de copii, părinți și bunici prezenți la evenimentul devenit tradiție în fiecare toamnă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

A devenit deja o tradiţie la Școala Generală de la Micești ca la finele lunii octombrie, sub genericul „Bostaniada” – să se sărbătorească bogăţia toamnei.

ELIT

Aflată în acest an la cea de a 18-a ediţie, „Bostaniada” de la Miceşti este un eveniment devenit tradiție, organizat de PNL Alba Iulia și organizația de tineret. Marți seara, curtea școlii de la Micești a devenit neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinți și bunici prezenți la cel mai important eveniment al toamnei.

La eveniment au participat viceprimarii municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa și Paul Voicu și Ionuț Fulea.

Comisia a trecut pe la fiecare “sculptură”, a deliberat și pentru că au fost foarte mulți bostani frumoși s-au acordat câte două premii, după cum urmează: Premiul I – 300 de lei, Premiul II – 200 de lei, Premiul III -100 de lei. O mențiune specială a fost acordată de către Ionuț Fulea.

David Dăian, locul I cu bostanul de Centenar

Avram Claudiu, locul I cu bostanul țăran

Locul II, Hârlea Sorana si Sonia

Locul II, Băeșan Matei

Locul III, Radu David

Locul III, Alisia și Andreea

Toți copiii care au participat au primit cadouri și diplome, iar buna dispoziţie, defilarea costumelor și expoziţia creaţiilor artistice a contribuit la realizarea unei ediții reușite și în acest an.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419