Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Bogdan Păunescu, noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii democrat-liberali din Alba Iulia şi-au ales joi, 31 octombrie, noul Birou Permanent Municipal. Preşedinte al organizaţiei Tinerilor democrat-liberali din municipiu a fost ales Bogdan Păunescu, singurul candidat pentru această funcţie, cu 68 de voturi „pentru”. Acesta mai deţine şi  funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret. Prim-vicepreşedinte al noului Birou Permanent Municipal a fost desemnat Adrian Iancu, iar funcţia de secretar general a ocupat-o Crişan Ovidiu.  De asemenea, au mai fost aleşi  2 secretari generali adjuncţi, 8 vicepreşedinţi şi 8 secretari executivi.

 Au fost prezenţi la eveniment primarul Mircea Hava, preşedintele PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş secretarul general PDL Alba,Rodica Andornescu, preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei PDL Alba, Paul Voicu, preşedintele PDL Alba Iulia, Inel Constantin vicepreşedinte al PDL Alba Iulia, Dan Opruţa, preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret PDL Alba, precum şi membri din echipa de seniori PDL Alba, consilieri locali, care au ţinut să-i felicite pe cei tineri, să le ureze succes, să-i îndrume să fie uniţi şi să-i asigure că le vor fi alături.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 La alegeri s-au prezentat 83 de delegaţi cu drept de vot din municipiu. Noul preşedinte al PDL Alba Iulia a fost votat de 68 de delegaţi, acesta obţinând funcţia cu unanimitate de voturi. El va conduce Organizaţia de Tineret PDL Alba Iulia, în locul lui Sergiu Negrea.

 Bogdan Păunescu are 23 de ani şi este din Alba Iulia. Activează în cadrul Partidului Democrat-Liberal de mai bine de cinci ani. A început ca membru în echipa de studenţi, unde a fost preşedinte interimar, iar mai apoi a trecut la BPL. Conform statutului a ajuns prim-vicepreşedinte al Organiza’iei Judeţene de Tineret PDL Alba, funcţie pe care o deţine şi în prezent. A absolvit cursurile Facultăţii de Topografie şi Cadastru din cadrul Universităţii “1 Decembrie 1918 Alba Iulia”, iar acum este noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Alba Iulia. D e asemenea, este membru de drept în cadrul PDL Alba Iulia.

În urma voturilor exprimate, Biroul Permanent municipal al Organizaţiei de Tineret PDL Alba Iulia este format din:

Preşedinte: Bogdan Păunescu

Prim-vicepreşedinte: Adrian Iancu

Secretar general: Ovidiu Crişan

Secretari generali adjuncţi: Anca Ignat şi Delia Oargă

 Vicepreşedinţi: Emilia Ciobotă

Andreea Tănase

Roxana Popoviciu

Răzvan Petruse

Bogdan Pătrânjan

Daniel Lungoci

Bogdan Nicolae Lazăr

Ana Maria Ionela Stanciu

 Secretari executivi: Rodica Ramona Adam

Gabriel Altomi

Cosmin Beloklavek

Arnold Iuliu Eqyed

Ramona Hanza

Gabriela Ionela Iuga

Petronela Nariţa

Ramona Nicoleta Sas

[nggallery id=568]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea