Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Baschetbaliștii și handbaliștii de la Liceul Militar din Alba Iulia se pregătesc pentru etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Când vor perfoma echipele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Baschetbaliștii și handbaliștii de la Liceul Militar din Alba Iulia se pregătesc pentru etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Când vor perfoma echipele

Echipa de baschet și echipa de handbal din cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au început pregătirile pentru jocurile din etapa pe județ a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Baschetbaliștii, antrenați de profesorul Valentin Urian, acced în fiecare an în faza județeană a întrecerii sportive școlare, având rezultate foarte bune în fața echipelor cu experiență în competițiile de profil.

Echipa de baschet, formată din elevii sergent Gabriel Băldean, Gabriel Coman, Eduard Roman, elevii caporal Vlad Ogășan, Andrei Huțu, Octavian Zală, elevii fruntaș Chris Popa-Deian, Albert Vaschi și elevii Teodor Căta și Dominic Teodorescu, va disputa partidele din etapa județeană pe 17 februarie.

La handbal, băieții pregătiți de antrenorul Dorin Oltean, sunt prezenți în fiecare an în competiția județeană, reușind să obțină rezultate frumoase în fața unor sportivi de performanță.

Citește și: CALENDAR OLIMPIADE ȘCOLARE 2024: Când au loc fazele județene și unde se țin etapele naționale anul acesta

Pentru lotul format din elevul sergent Viorel Zeic, elevii caporal Răzvan Mazere, Horia Carțiș, Andrei Domșa, Dragoș Nueleanu, Daniel Nemethi, David Pupeză, Denis Șimonca, elevii fruntaș Dimitrie Salvan-Ancău, Bogdan Cososchi, Laurențiu Stețco, Alexandru Pop, Marius Tudor și elevii Vladimir Darie, Matei Drîmbăreanu, Luca Ananie, Luca Paul-Poh și Filip Simionca, meciurile din etapa județeană sunt programate pe 15 februarie.

Felicitări, vă ținem pumnii și la următoarele competiții!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea