FOTO| Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş. Câștigătorii titlurilor de Miss și Mister

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ieri, 31.10.2019, elevii claselor a XI-a şi-au invitat colegii din clasele a XII-a la bal! Evenimentul – important pentru liceeni – a avut loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, începând cu ora 17:00. Invitaţia organizatorilor a fost onorată de elevi, părinţi, profesori, consilieri locali şi teiuşeni ce au dorit să cunoască sau să fie alături de liceeni.

La concursul pentru Miss şi Mister Majorat s-au înscris 12 elevi. Cele şase perechi au fost formate din: Andreea Puşcoiu şi Alexandru Cioboată, Rebeca Daisa şi Carlos Godja, Mihaela Medrea şi Gabriel Roşca, Maria Vereşiu şi Robert Truţa, Alisia Opriţa şi Valentin Boca, Roxana Rado şi Răzvan Huduncă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Tema acestui bal a fost : „Personaje celebre din literatură” – câteva dintre cele mai faimoase cupluri ale tuturor timpurilor, au fost prezente : Zoe şi Tipătescu, Ion şi Ana, Vitoria şi Gheorghiţă, Ela şi Gheorghidiu, Otilia şi Felix, Ruxanda şi Lăpuşneanul. Pe parcursul a trei ore, perechile au trecut printr-o serie de probe care le-au pus la încercare talentul, creativitatea, spontaneitatea cât şi stăpânirea de sine. Nu a lipsit proba de talent şi proba de dans.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Momentele artistice dintre probe au întreținut atmosfera. Spectacolul de dans modern oferit de elevul Adrian Opriţa şi Ina Drăgoi, momentul folcloric oferit de Ansamblul folcloric Dor Teiuşan şi Ştefana Juncan, precum şi melodia elevului Buţurcă Raul din clasa a XI –a Real, creaţie proprie a acestuia, au fost savurate de public. Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului şi în acest an.

Stabilirea câstigătorilor premiilor de Miss şi Mister Popularitate s-a realizat cu ajutorul Facebook- ului.
Miss şi Mister Boboc au fost stabiliţi de un juriu format din şapte elevi ai claselor a XI-a.

Sarcina lor nu a fost uşoară pentru că toţi candidaţii au fost la înălţime! În timpul în care juriul a deliberat, eleva Alisia Opriţa din clasa a XII-a R, a încântat publicul cu vocea ei minunată. A fost un moment emoţionant, cu totul deosebit!

Câştigătorii din această toamnă sunt:
MISS MAJORAT: Maria Vereşiu
MISTER MAJORAT: Alexandru Cioboată
MISS POPULARITATE: Rebeca Daisa
MISTER POPULARITATE: Carlos Godja

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419