Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir: Alexandra Ignat și Cristian Perjeriu; Miss și Mister Boboc 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul Culturul Cugir a găzduit vineri seara, ediția 2019, a Balului Bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir.

Tema balului din acest an a purtat numele: ,,AREA 51” (în română Zona 51), cunoscută locație din Nevada – Statele Unite, una dintre cele mai secrete baze aeriene ale Armatei Americane situată pe malul sudic al al lacului sărat secat Groom Lake.

Se spune și că în această zonă pot fi văzute OZN-uri însă nu sunt dovezi care să arate ca OZN-urile vin din spatiu sau sunt modelele de testare a noilor avioane fabricate de Armata Americana în Area 51.

În cadrul scenariului (de ficțiune) lansat de către organizatorii evenimentului, aici, se duce o confruntare între ,,extratereștrii” și soldații americani, pentru câștigarea marelui titlu de Miss și Mister ,,Galaxi”, Miss și Mister ,,Naturalețe”, Miss și Mister ,,Popularitate”, dar nu în ultimul rând…., Miss și Mister ,,Boboc – 2019”.

Cele 5 perechi care s-au duelat pentru titlul cel mare au avut de traversat probele: de ,,Prezentare”, ,,Cultură generală”, ,,Continuă versul….”, ,,Băieți”, și ,,Fete”.

Show-l s-a dovedit deosebit de atractiv, cu scenete de teatru, muzică, dans, dar și cu probe speciale de concurs. Spectatorii au fost entuziasmați atunci, cînd pe scenă și-au făcut apariția: trupa de dans ,,Exonorotic Dance” Cugir, ,,THE BEATH”, trupa de teatru a Centrului Cultural Cugir, precum soliștii formației ,,Kiddu & Enoh/Serpents”, sosiți special de la Bistrița pentru spectacolul ,,Balul Bobobocilor”.

Juriul i-a desemnat Miss și Mister Boboc Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, pe Alexandra Ignat și Cristian Perjeriu.

Titlul de Miss și Mister Popularitate Balulul Bobocilor a fost adjudecat de către Izabela Sibișan și Alin Găldean. Miss și Mister Galaxy a fost câștigat de Robina Brăila și Silviu Simina, iar premiul pentru ,,Naturaleșe” a revenit Angelei Trandafir și lui Alexandru Ispas.

[nggallery id=7548]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea