Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Băiețel de doi ani, mușcat de un câine vagabond în parcul de joacă din municipiul Aiud, dus la Spitalul de Urgență Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiețel în vârstă de doi ani a fost mușcat, recent, de un maidanez, în parcul de joacă de pe strada Axente Sever din Aiud, fiind dus la spitalul din Aiud și transferat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Consilierul local al municipiului Aiud, Ionela Danciu, a postat, vineri, pe Facebook, o conversație între tatăl băiețelului și primarul din Aiud, Oana Badea, atașând și o fotografie cu schimbul de replici dintre cei doi.

””Important este să fie bine băiețelul”, i-a spus primarul municipiului Aiud, tatălui băiețelului mușcat de maidanezi, în părculețul de joaca din str. Axente Sever, în data de 21! Acum băiețelul este în drum spre Alba la spital, la infecțioase! A primit și vaccinul din partea medicilor din Spitalul Aiud! Durerea, stresul, plimbările, trauma pe viață, ce faci cu ea, Primare? Aiudeni, vă place răspunsul? Vedeți ce ați votat? Aveți dreptul de-a vă adresa instanței sau autorităților! Cu copilul în brațe, absolut disperați să scape cu bine, părinții își duc copilul la Alba la spital, 30 de km, sperând!”, a scris Ionela Danciu pe Facebook.

Contactat de ziarulunirea.ro, personalul medical al secției de primiri urgențe din Aiud, a confirmat că recent un băiat de doi ani a venit la spital după ce a fost mușcat în parc de un câine fără stăpân.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea