Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Aventurile lui Nero, un cățel din Alba: Dispărut, furat și reunit după 3 ani cu familia sa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Aventurile lui Nero, un cățel din Alba: Dispărut, furat și reunit după 3 ani cu familia sa

Nero, un câine din Alba, a fost reunit după 3 ani cu familia sa. Prin ce aventuri a trecut povestește pe Facebook, Andreea Berar, cea care l-a ajutat să-și regăsească stăpânii

„De aproximativ o săptămână a apărut in zona sensului giratoriu de la Dedeman, acest cățel. Uriaș, slab, plin de răni, ciulini, mișcându-se greu. L-au tot postat diverse persoane însă fara succes de ajutor. Aseară, in jurul orei 11 l-am văzut: dormea in același loc pe ciment.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cineva spunea ca a fost scos afară din curte de către niște persoane, pe motiv ca e bătrân și ca nu mai e bun. M-am decis sa îl iau, sa îl duc la vet și sa ma îngrijesc de el. L-am căutat peste tot in zona și nu l-am găsit. Am sunat și la hingheri, gândindu-mă ca cineva a făcut sesizare și l-au luat.

L-am găsit in cele din urmă, in parcare la Profi. L-am dus la vet și in timpul examinării… îl scanam de microcip: AVEA MICROCIP. Era pierdut de 3 ani!!!!

Am contactat proprietarul, căruia nu ii venea sa creadă ca este adevărat. Au venit intr-un suflet după el, era băiețelul lor! De nerecunoscut față de cum arăta când s-a pierdut si când a fost furat.

Pentru ca este un catel foarte bland, cel mai probabil a fost furat si tinut atâta vreme in condiții mizere intr-un final i-au dat drumul pe strada si… norocul lui. Norocul lui a fost ca e MICROCIPAT. Cât de mult contează sa îți microcipezi câinele si de asemenea, sa îl si castrezi/sterilizezi. Familia a spus ca Nero a simțit o catea in calduri, a rupt gardul si a plecat. A fost furat si de negăsit timp de 3 ani.

Prin aceasta postare, va îndemn și va rog (cu toate ca, in calitate de proprietar de câine, sunteți OBLIGAȚI sa cipați): microcipati-va cainii, sterilizati femele/castrați masculii. Nu faceți decât sa prelungiți viața lor, reduceți riscul apariției tumorilor mamare la femele, nu va mai treziți cu alai de câini la poarta/pe strada, masculii nu mai fug de acasă, nu se mai bat cu alții!

Ma bucur din inima ca astăzi, am reușit sa aduc împreuna o familie familie care si-a căutat luni si luni de zile băiețelul”, a scris Andreaa Berar pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea