FOTO: Avansări în grad la Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Ceremonia militară organizată marți, 3 aprilie în Piaţa Cetății din municipiul Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Jandarmeriei Române, a adus un motiv de bucurie în plus pentru nouă cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba. Acestea au fost avansate în gradul următor înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.

ELIT

Potrivit prevederilor legale, avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române. Anul acesta, trei ofiţeri şi șase subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, care îndeplinesc condiţiile legale, s-au distins printr-o înaltă probitate morală şi rezultate foarte bune obţinute în activitate, au fost înaintaţi în gradul următor. Festivitatea a avut loc pe timpul ceremoniei militare dedicate sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, iar noile grade au fost înmânate de prefectul Judeţului Alba, domnul inginer Dănuț Emil HĂLĂLAI și de președintele Consiliului Județean Alba domnul Ion DUMITREL.
Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, domnul colonel GIUREA Marius-Claudiu, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, prin care cei trei ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor, astfel:
– în gradul de locotenent-colonel – domnul maior IGNAT KLEEMANN Ironim
– în gradul de locotenent-colonel – domnul maior JURCA Alin Nicolae
– în gradul de maior – domnul căpitan MĂICAN Marius Dănuț

În continuare, prin Ordin al Inspectorului Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, au fost înaintaţi în gradul următor, șase subofiţeri astfel:
– în gradul de plutonier adjutant şef – domnul plutonier adjutant BOȚAN Claudiu
– în gradul de plutonier adjutant şef – domnul plutonier adjutant TODESCU Vasile
– în gradul de plutonier adjutant şef – domnul plutonier adjutant IEPURE Leontin
– în gradul de plutonier adjutant – domnul plutonier major AVRAM Florin
– în gradul de plutonier adjutant – domnul plutonier major VLAD Octavian Claudiu
– în gradul de plutonier adjutant – domnul plutonier major MIRCEA Domenic Ioan

Deasemenea, în cadrul aceleaşi ceremonii militare, domnului plutonier major BRIA Paul i s-a acordat insigna onorifică “Jandarm de Onoare al Unității”. Acesta s-a evidențiat în mod constant prin rezultatele deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 22 de ofiţeri şi 72 de maiştri militari şi subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba îi felicită pe toţi cei avansaţi în gradul următor şi le dorește succes în tot ceea ce întreprind!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Costelis 3 aprilie 2018 at 15:08

Statul isi protejează bine vajnici apărători! !!Parlamentul si ministrii tratează cu manusi pe cei care le asigură spatele!Asa pot fura liniștiți! !

dolfi 3 aprilie 2018 at 19:09

Jendarmeria este inima statului, care bate, bate, bate!

mike 3 aprilie 2018 at 19:36

Tara datoare pina in gat– iar noi ne punem pene in palarie– Cand mama zmeului va treziti odata — la adevaratul PATRIOTISM–????

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...