FOTO| Autostrada A1 Orăștie-Sibiu, lotul 3: Peisaj dezolant și vegetație luxuriantă în zona Aciliu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Peisaje dezolante pe autostrada A1 Orăștie-Sibiu, lotul 3: zona Aciliu este plină de vegetație luxuriantă și de apă care își face de cap pe lângă pilele viaductului și la dealul Bucium.

ELIT

Asociația Pro Infrastructură a postat pe pagina de facebook imaginile dintr-un fotoreportaj realizat pe lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu, în zona Aciliu, în care se pot observa cele mai noi probleme ale acestui tronson de drum.

”Vestitul tronson, inaugurat în pripă în noiembrie 2014 înainte de alegerile prezidențiale, demolat în 2015 pe 200 de metri din cauza execuției execrabile și reparat parțial în 2016, pare complet abandonat: vegetație luxuriantă și apă care își face de cap pe lângă pilele viaductului Aciliu și la dealul Bucium.

În timp ce șanțurile betonate arată ca după război, fiind distruse pe kilometri întregi, iar sistemul de scurgere a apelor pluviale și de protecție a infrastructurii viaductului Aciliu este complet nefuncțional, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere doarme în papuci, fiind incapabilă să facă o minimă întreținere.

Finalizarea lucrărilor din afara corpului autostrăzii a fost licitată de CNAIR de cel puțin 10 ori, de tot atâtea ori procedura fiind anulată. Licitația a fost recent relansată, rămâne de văzut cu ce rezultat.

Cerem CNAIR să deruleze de urgență un program de mentenanță corespunzătoare până la contractarea lucrărilor rămase/de remediere!”

FOTO: Facebook Asociația Pro Infrastructura  – „SB76UFO” (membru al forumului peundemerg.ro)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419