FOTO| Autoritățile din Alba intervin în mai multe zone pentru înlăturarea efectelor furtunii de sâmbătă

Având în vedere faptul că în curs zilei de ieri, 13.06.2020 au fost semnalate precipitații abundente pe teritoriul județului Alba, reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj, Secţia Drumuri Naţionale Alba au intervenit pe sectoarele de drum afectate pentru a degaja partea carosabilă, pe DN75 – Vadu Moților, pe DN1R – Horea, pe DN74 – zona Dealul Mare și pe DN1 în zona Decea.

De asemenea reprezentanții Consiliului Județean Alba au intervenit în regim de urgență în vederea degajării căii de rulare a drumurilor județene și locale din zonele afectate, aceștia acționând în continuare, inclusiv la această oră, împreună cu efective și mijloace tehnice ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, operațiunile urmând să continue până la rezolvarea tuturor problemelor semnalate în teren.

ELIT

Reprezentanții S.C Electrica S.A. SDEE Transilvania Sud – Suc. Alba acționează pe teren cu echipe pentru a remedia defecțiunile apărute la instalațiile de energie electrică (stâlpi rupți de vânt și cabluri electrice defecte în zona Sebeș și conductoare rupte pe LE 20kw în zona Recea) ca urmare a fenomenelor meteorologice anterior menționate.

În zona Șugag și la Răchita acționează reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba (SGA Alba).

Prefectul județului Alba Nicolae Albu și președintele Consiliului Județean Alba Dl. Ion Dumitrel au fost prezenți astăzi în zonele afectate de precipitații pentru a verifica modul de desfășurare a acțiunii de către instituțiile implicate cât și de a fi în sprijinul populației afectate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...