Ziarul Unirea
 

FOTO: Au fost identificate autoarele furtului din salonul de coafură din Sebeș. Sunt două minore, de 13 și 14 ani, din Gârbova, respectiv Ighiu

Poliţiştii din Sebeş au identificat două minore, de 13 şi 14 ani, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un salon de coafură din municipiul Sebeş. Fapta a fost reclamată în data de 19 aprilie de către o tânără, clientă a salonului.

Vedeți și FOTO/VIDEO: Le recunoaște cineva? Două femei surprinse de camerele de supraveghere în timp ce furau portofelul unei cliente dintr-un local din Sebeș

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş le-au identificat pe două minore, de 13 şi 14 ani, prima din comuna Gârbova, iar a doua din comuna Ighiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 19 aprilie a.c., cele două tinere ar fi pătruns într-un salon de coafură din municipiul Sebeş şi ar fi profitat de faptul că o clientă a salonului şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, sustrăgându-i portmoneul.

Minora de 13 ani este bănuită şi de comiterea unui alt furt, dintr-o societate comercială din localitatea Şard, faptă reclamată la Postul de Poliţie Ighiu la data de 15 aprilie a.c.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au stabilit că în seara zilei de 15 aprilie, minora ar fi sustras, de pe un birou amplasat în incinta unei societăţi comerciale, un portmoneu lăsat nesupravegheat, în care erau documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorelor şi recuperarea prejudiciilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

spetsnaz 25 aprilie 2018 at 4:37

Desi aparent,la varsta aia ar fi copii,fac fapte de adulti,deciii pedeapsa de adulti,mai exact,…..jos mainile,….sa vedem in viitor,…cu ce mai fura. Numai ca,….in Romania domneste HAOSUL SI MAFIAAAAA !!! Sper sa apuc ziua in care,…..in Romania le sant taiate mainile,…la hoti !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...