Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Le recunoaște cineva? Două femei surprinse de camerele de supraveghere în timp ce furau portofelul unei cliente dintr-un local din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întreaga operațiune de furt a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui local din Sebeș.  Două „operatoare” au pus ochii pe geanta unei cliente aflată în salon de înfrumusețare și i-au sustras suma de 4.000 de lei din portofel. 

Suspectele de furt, două femei, au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar angajatele salonului au alertat poliția, dar au apelat și la rețelele de socializare, în speranța că cineva le va recunoaște pe autoarele furtului. După ce au luat banii, autoarele furtului au abandonat portofelul în zona snack a localului.

https://www.youtube.com/watch?v=YuosDSDp-14

“Dacă le recunoașteți pe individe, vă rugăm să ne ajutați ! Au furat portofelul unei cliente din salonul nostru apoi au fugit într-un bar din apropiere!” este mesajul postat pe facebook împreună cu filmarile din local.

https://www.youtube.com/watch?v=HXFKBrVr9UU

Precizăm că singurele în măsură să facă cercetări și să se pronunțe în acest caz sunt instituțiile statului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea