Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Asociația Pro Infrastructura, despre Autostrada Sebeș-Turda: Avem șanse să circulăm pe lotul 3 la sfârșitul lunii noiembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Pro Infrastructura scrie, luni, pe Facebook, că avem șanse să circulăm la finalul lunii noiembrie pe lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda, iar în prezent se execută ultimele detalii.

”Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, 12,45 km între nod Decea/Unirea și sudul orașului Aiud, este practic gata, în această lună fiind executate ultimele detalii.

Conform surselor noastre, CNAIR a stabilit data de 27 noiembrie pentru recepția finală. Deja a fost făcută pre-recepția săptămâna trecută. Avem șanse să circulăm pe acest tronson la finalul acestei luni sau la începutul lunii decembrie, în funcție de cum rezolvă autoritățile birocrația, împreună cu Tirrena Scavi, constructorul acestui segment de autostradă.

În acest mesaj găsiți câteva cadre superbe din zona debleului Gâmbaș și a podului peste Mureș din vecinătate, plus alte câteva puncte din zona „graniței” cu lotul 2”, transmite Pro Infrastructura.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Valoarea lucrărilor, fără TVA, este de 541.739.137 de lei pentru lotul unu, 549.332.393 de lei pentru lotul doi, 420.511.921 de lei pentru lotul trei, 470.004.894 de lei pentru lotul patru, toate fiind finanțate din fondul de coeziune, 85%, și bugetul de stat – 15%.

[nggallery id=4849]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea