Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Asfaltări pe cei 3.5 km care vor scurta distanța și vor reduce aglomerația între Micești și Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, declară că cei 3.5 km, pe relația străzilor Alessandria, Mircea Eliade, Constantin Noica și Nazareth Illit, care vor scurta distanța și vor reduce aglomerația între Micești și Alba Iulia, vor fi asfaltați în totalitate.

„Cam așa se va întâmpla în administrația mea. Un primar nu trebuie să se apuce de cât mai multe, ci trebuie să facă cât mai mult din ceea ce au oamenii nevoie.

De azi, câștigăm o rută care să scurteze distanța și să reducă aglomerația între Micești și Alba Iulia. Asfaltăm complet cei 3.5 km, pe relația străzilor Alessandria, Mircea Eliade, Constantin Noica și Nazareth Illit”, a scris Voicu Paul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea