Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Așezământul ”Sfântul Andrei” din Alba Iulia a sărbătorit un deceniu de existență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Așezământul ”Sfântul Andrei” din Alba Iulia a sărbătorit, miercuri, un deceniu de existență.

Bucuria a fost marcată printr-un moment artistic, de muzică tradițională reprezentat de un grup de elevi ai Liceului de Artă ‟Regina Maria‟  din Alba Iulia, coordonat de prof. drd. Teodora Zărnescu-Craiu, împreună cu prof. de canto-popular Șandru-Șeboș Marinela și Popa Ionela, iar coordonatori instrumentiști  profesori Gheorghe Burz și Pleșa Răzvan, responsabil cu sonorizarea fiind Avram Dan.

”Le mulțumim pentru momentul muzical special pe care l-au oferit vârstnicilor și angajaților așezământului. Cu toții ne-am bucurat de un moment dulce, iar la final părintele Mihai  Țârău le-a dăruit invitaților noștri o icoană cu Sfântul Andrei, ocrotitorul așezământului”, se arată într-un comunicat de presă trimis de așezământul ”Sfântul Andrei” din Alba Iulia.

”De asemenea, dorim să mulțumim  pe această cale și foștilor angajați, actualilor angajați, iar beneficiarilor și aparținătorilor le mulțumim pentru că au apelat la serviciile noastre”, mai scrie sursa citată.

[nggallery id=4733]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea