Rămâi conectat

Sport

FOTO: AS Unit Alba Iulia – Nitramonia Făgăraş 20-32. Proaspăt înfiinţata echipă de handbal din Alba Iulia a pierdut primul meci

Dragoş Suciu

Publicat

în

Proaspăt înfiinţata AS Unit Alba Iulia a pierdut astăzi, de la ora 13.00 primul meci amical împotriva formaţiei Nitramonia Făgăraş cu scorul 32-20, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Echipa antrenată de Sorin Macarie şi Vasile Petric vrea să se înscrie în Divizia B, al treilea eşalon competiţional, fiind a doua grupare din judeţ, de handbal masculin, seniori, după Voinţa Savini Due Sebeş, echipă care promovat în Diviza A.

Antrenorul Sorin Macarie a fost mulţumit de primul meci al elevilor săi chiar dacă a pierdut, iar Făgăraşul a venit fără o parte din titulari „Este o perioadă de pregătire, am fost mulţumit de acest prim joc. Trebuie să ţinem cont de faptul că facem doar 2-3 antrenamente pe săptămână. Vom mai avea săptămâna viitoare un joc, probabil în deplasare, iar obiectivul este promovarea în Divizia A”, a declarat la sfârşitul meciului, Sorin Macarie, antrenorul echipei albaiuliene.

La acest meci au jucat: Cosmin Opruţa, Mihai Munteanu, Răzvan Munteanu – portari; Cristian Drâmbărean, Alin Monorean, Daniel Opriţa, Claudiu Farcaş, Cosmin Potinteu, Robert Theis, Adrian Mareş, Florin Bad, Alexandru Chiriţă, Marius Nistor şi Alexandru Filip, Alexandru Voina. Fotbalistul Mircea Oprea a fost marea absenţă a acestui meci.

[nggallery id=269]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea