FOTO| APEL UMANITAR pentru un vârstnic din Câmpeni, a cărui locuință veche de 150 de ani, stă să se dărâme. Ioan Călin Andres: ”Apelez la oamenii buni care pot ajuta, să-i dăruim o casă nouă”

Ioan Călin Andres, primarul orașului Câmpeni, a lansat un nou apel umanitar pe facebook, pentru un locuitor din oraș, care nu dispune de mijloace financiare și are nevoie de ajutorul semenilor săi.

Stan Traian-Constantin este un vârstnic din orașul Câmpeni care locuiește într-o casă veche de 150 de ani, ce stă să cadă pe el. Bărbatul nu dispune de bani pentru a efectua reparațiile necesare casei sale. Impresionat de situația acestuia, edilul de la Câmpeni a lansat pe rețeaua de socializare facebook, un apel către locuitorii din oraș, pentru ajutorarea semenului lor.

”Uitarea este un proces biologic normal, dar în astfel de situații nu avem voie să tratăm acest caz particular cu indiferență.

Să arătăm că ne pasă de cei din jurul nostru prin ajutorarea unui vârstnic din orașul Câmpeni, domnul Stan Traian-Constantin de pe strada Brătinesei, a cărui locuință este în pericol să se dărâme din cauza lemnului putrezit și a faptului că a fost construită în urmă cu 150 de ani.

Domnul Traian nu are posibilități financiare pentru a-și permite renovarea casei, de aceea apelez la oamenii buni care pot ajuta, pentru ca în primăvară să putem să-i dăruim o casă nouă. Să dăm mână de la mână pentru cei mai necăjiți și să le dăruim o căsuță a lor.

Contul în care se pot face donații este deschis la CEC BANK Câmpeni – RO62CECEB00008RON0810802”, a scris pe facebook edilul.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...