Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru un vârstnic din Câmpeni, a cărui locuință veche de 150 de ani, stă să se dărâme. Ioan Călin Andres: ”Apelez la oamenii buni care pot ajuta, să-i dăruim o casă nouă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Călin Andres, primarul orașului Câmpeni, a lansat un nou apel umanitar pe facebook, pentru un locuitor din oraș, care nu dispune de mijloace financiare și are nevoie de ajutorul semenilor săi.

Stan Traian-Constantin este un vârstnic din orașul Câmpeni care locuiește într-o casă veche de 150 de ani, ce stă să cadă pe el. Bărbatul nu dispune de bani pentru a efectua reparațiile necesare casei sale. Impresionat de situația acestuia, edilul de la Câmpeni a lansat pe rețeaua de socializare facebook, un apel către locuitorii din oraș, pentru ajutorarea semenului lor.

”Uitarea este un proces biologic normal, dar în astfel de situații nu avem voie să tratăm acest caz particular cu indiferență.

Să arătăm că ne pasă de cei din jurul nostru prin ajutorarea unui vârstnic din orașul Câmpeni, domnul Stan Traian-Constantin de pe strada Brătinesei, a cărui locuință este în pericol să se dărâme din cauza lemnului putrezit și a faptului că a fost construită în urmă cu 150 de ani.

Domnul Traian nu are posibilități financiare pentru a-și permite renovarea casei, de aceea apelez la oamenii buni care pot ajuta, pentru ca în primăvară să putem să-i dăruim o casă nouă. Să dăm mână de la mână pentru cei mai necăjiți și să le dăruim o căsuță a lor.

Contul în care se pot face donații este deschis la CEC BANK Câmpeni – RO62CECEB00008RON0810802”, a scris pe facebook edilul.

[nggallery id=7659]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea