Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie din Alba, a cărei casă a ars într-un incendiu: ”Ca și comunitate este important să venim în ajutorul lor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie din Alba, a cărei casă a ars într-un incendiu: ”Ca și comunitate este important să venim în ajutorul lor”

Un incendiu devastator care a izbucnit la începutul săptămânii a năruit în câteva minute agoniseala de o viață a familiei Bena din satul Câlnic, județul Alba.

Citește și: INCENDIU la Câlnic: O locuință a fost cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu TREI autospeciale

Lucian-Tiberiu Bodea, primarul localității Câlnic, a lansat pe pagina personală de Facebook, un apel umanitar pentru a ajuta familia să își repare casa: ”Pagubele materiale sunt deosebit de însemnate, de aceea ca și comunitate este important să venim în ajutorul lor fiecare în parte, după posibilitate!”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a mai menționat că în doar câteva ore de la producerea incendiului, o firmă s-a oferit să asigure manopera pentru refacerea acoperișului casei de locuit, care a fost distrus în totalitate.

De asemenea, Primăria va veni în sprijinul familiei Bena cu un ajutor de urgență: ”De asemenea, dorim să organizăm o colectă în bani pe bază de tabel și semnătură la sediul primăriei. Pentru orice detalii și/sau sugestii, nu ezitați să contactați familia, pe mine personal sau colegii din cadrul instituției noastre. Doamne ajută!”, a mai adăugat Lucian Bodea.

Reamintim că incendiul a izbucnit marți, 8 august, în jurul orei 13.00, și s-a manifestat la nivelul locuinței și a unei anexe gospodărești. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea