Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ANAF vinde un imobil situat în județul ALBA. Care este prețul de pornire al licitației

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| ANAF vinde un imobil situat în județul ALBA. Care este prețul de pornire al licitației

ANAF scoate la vânzare o casă de 77mp în judeţul Alba. Valoarea de pornire a licitației este de 299.000 lei, potrivit anunţului instituţiei.

„Compartimentul Județean de Valorificare Bunuri Confiscate Brașov organizează licitații publice la sediul din str. Alexandru Vlahuță, nr.59, localitatea Brașov, jud. Brașov, astfel:

În 22.05.2023, ora 11.00 – imobil format din locuință P+M în suprafață de 77 mp și teren intravilan curți construcții în suprafață totală de 302 mp, situat în mun. Sebeș, strada 8 Aprilie nr. 20, localitatea Sebeș, jud. Alba, număr Carte funciară 73454 UAT Sebeș; valoarea de pornire a licitației este de 299.000 lei (anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7 – Anunțul nr. A_VBV-1668/03.05.2023).

Totodată, pe 24 mai va mai avea loc o licitaţie cu bijuterii din aur. Preţul de pornire este de 58.590 de lei, anunţă ANAF.

În 24.05.2023, ora 16.00 – obiecte din metale și/sau pietre prețioase, respectiv un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea totală de pornire a licitației de 85.590,66 lei, bunuri confiscate și intrate în proprietatea privată a statului în materie penală (anunţul integral se află postat pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului – Structuri teritoriale de valorificare – Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 7 – Anunțul nr. A_VBV-1671/03.05.2023).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea