Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Amenzi în valoare de 1000 de lei, date de forțele de ordine în prima zi de Alba Fest

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Amenzi în valoare de 1000 de lei, date de forțele de ordine în prima zi de Alba Fest

În prima zi a Festivalului Alba Fest, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba și Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, împreună cu polițiști și pompieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al Județului Alba, au fost prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul festivalului găzduit de Cetatea Alba Carolina.

Forțele MAI au acționat cu preponderență pentru prevenirea faptelor antisociale, iar acest deziderat a fost îndeplinit. În acest sens, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine în doar două cazuri, fiind aplicate două amenzi contravenționale în valoare totală de 1000 lei.

Le mulțumim pe această cale tuturor participanților și, având în vedere că festivalul va continua până duminică, le reamintim că vom rămâne alături de ei pentru a le garanta siguranța.

Vă dorim distracție plăcută!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea