Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| AMENDĂ de 1.000 de lei pentru un tânăr de 27 de ani din Teiuș, care a confundat terenul agricol cu pubela de gunoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Teiuș, care a confundat terenul agricol cu pubela de gunoi a fost identificat și amendat de polițiștii locali din oraș cu suma de 1.000 de lei.

„Politia Locală Teius este la datorie! În contextul eforturilor administrației locale din Teius de a avea un oraș curat și primitor, polițiștii locali din Teius l-au identificat pe C. M. în vârsta de 27 de ani din Teius, care a confundat terenul agricol cu pubela de gunoi!

A fost aplicată o amendă în cuantum de 1000 lei pentru depozitare nepermisă a gunoiului! Acțiunea continuă cu toleranță zero pentru astfel de fapte, care ne sfidează pe toți! Facem un apel toturor cetățenilor, care doresc să trăiască într-un oraș curat să ia poziție împotrivă celor certați cu bunul simt și să sesizeze orice incălcare a normelor de conviețuire, la telefonul Politiei Locale Teius 0726/128938 sau la primărie , 0258/ 851101!”, au scris reprezentanții primăriei Teiuș pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

APEL UMANITAR pentru o femeie din Arieșeni, rămasă fără acoperișul casei în urma unui incendiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

APEL UMANITAR pentru o femeie din Arieșeni, rămasă fără acoperișul casei în urma unui incendiu Ieri, 18 mai, o femeie din Arieșeni a rămas fără acoperișul casei, după ce acesta a ars în urma unui incendiu. Un apel umanitar a fost lansat pentru Mariana Călătean, în speranța că anumite lucruri s-ar putea repara.  Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea