Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ALERTĂ în Alba: Minoră din Cluj dispărută în județul Alba. A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ALERTĂ în Alba: Minoră din Cluj dispărută în județul Alba. A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliția a fost sesizată că o minoră din comuna Florești a fost dată dispărută marți după-amiaza și este acum căutată de polițiști.

Adolescenta în vârstă de 15 ani a plecat de la locuința sa, dar nu s-a mai întors la domiciliu. Fata a luat ultima oară legătura cu familia pe data de 4 februarie, în jurul orei 16:00, când le-ar fi spus apropiaților că se află în comuna Unirea, din județul Alba.

Minora dispărută are aproximativ 1,67 metri înălțime, 75 de kilograme, ochi căprui și constituție robustă. În momentul în care a plecat de acasă, ea purta o bluză roz, pantaloni negri și cizme negre din piele.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

sursa: citynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea