Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Alegeri Locale 2020 în Alba: Alin Stanciu, candidatul PSD la primăria Alba Iulia: „Am venit la urne cu gândul la muncă, corectitudine și respect față de oameni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Stanciu, candidatul PSD la primăria Alba Iulia, a votat duminică la ora 10.00, la secția de votare din cartierul Oarda.

„Am votat cu gândul că Alba Iulia se va dezvolta corect și unitar în următorii ani, iar fiecare cartier va beneficia în mod egal de proiecte de investiții edilitare. Am votat pentru a avea un oraș verde, cu piste pentru bicicliști, adaptat pentru transportul ecologic, cu infrastructură sportivă de calitate și viziune pe termen lung, în care nu vor mai fi peste 100 de copii respinși la înscrierea la creșă.

Am venit la urne cu gândul la muncă, corectitudine și respect față de oameni și față de eforturile lor. Am votat pentru pentru schimbare și prosperitate, cu conștiința împăcată, inima deschisă și cu gândul la Alba Iulia și la fiecare albaiulian!”, a declarat Alin Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea