Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO| Albaiulianca Sorina Brumariu, de la top model la make-up artistul vedetelor autohtone

Dragoş Suciu

Publicat

în

După ce s-a făcut cunoscută prin apariţia în mai multe tabloide, albaiulianca Sorina Brumariu şi-a descoperit o nouă pasiune care în scurt timp a devenit jobul personal. Frumoasa albaiuliancă a conturat frumuseţea celebrei prezentatoare Simona Pătruleasa şi s-a descurcat foarte bine, după cum putem vedea în pozele postate pe site-ul de socializare Facebook. De altfel, la sfârşitul lunii iulie, Sorina a filmat inopinat alături de formaţia Deepcentral, videoclipul „Sus până la cer”, după ce a fost make-up artistul formaţiei şi al dansatoarelor.

Frumoasa prezentatoare TV, Simona Pătruleasa a început să lucreze la Realitatea TV, însă a primit o ofertă mai bună de la Antena 1, post de televiziune la care a cunoscut consacrarea, intrând seară de seară în casele oamenilor, fiind îndrăgită mai ales de iubitorii sportului. Prezentatoarea TV a lăsat ca frumuseţea să-i fie modelată de Sorina, chiar înainte să apară în paginile revistei ProTV Magazin.

Pasiunea pentru conturarea frumuseţii şi-a descoperit-o în urmă cu 5 ani când a şi făcut un curs de pregătire în Cluj-Napoca, iar apoi s-a specializat la Academia de Make-up din Londra. Rămâne de văzut ce vedete din show-biz vor mai ajunge în „mâinile” frumoasei albaiulience.

Sursa foto: Facebook.com

[nggallery id=120]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea