Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Rapid CFR Teiuș 0-1 (0-0) | Feroviarii neînvinşi după 3 etape, Unirea – fără victorie

Tudor Stan

Publicat

în

AFC Unirea 1924 Alba Iulia rămâne fără victorie în Liga a 4-a şi după cea de a 3-a etapă parcursă. Echipa antrenată de Mihai Dăscălescu a fost învinsă de Rapid CFR Teiuş cu scorul de 0-1 (0-0). Unirea Alba Iulia-Rapid CFR Teius42Teiuşul antrenat de Darius Goangă şi Andrei Trifa a reuşit s ădea lovitura pe final, când a punctat prin portarul-atacant G. Costea (87), care l-a învins pe C. Suciu cu un şut de la marginea careului.

Rapid CFR Teiuş rămâne neînvinsă după primele 3 etape din acest nou campionat. Partida de pe „Cetate” a fost una plină de ambiţii, dar şi de nervi, ambele tabere prostestând des la deciziile centralului L. Maier. Mai mult, în minutul 85, A. Matei a văzut cartonaşul roşu, iar Mihai Dăscălescu a fost trimis în tribune de către arbitrul din Ocna Mureş.

Imediat după eliminare, Teiuşul a forţat şi a dat lovitura prin G. Costea, care a şutat perfect de la marginea careului, punctând a doua oară consecutiv.

Imediat după fluierul final al jocului, Mihai Dăscălescu a revenit în spaţiul tehnic şi l-a apostrofat pe tânărul arbitru pentru prestaţia acordată.

Într-o altă partidă din Liga a 4-a:

Gaz Metan Valea Lungă – CS Ocna Mureş 0-1 (0-0). A marcat: Antonescu (90). Acelaşi Antonescu a ratat un penalty în min. 14, iar Mărginean (Gaz Metan Valea Lungă) a fost eliminat în min. 23.

[nggallery id=950]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea