FOTO. Afaceri de 1 Decembrie: Locuri de parcare, aproape de manifestările de Centenar, închiriate la Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

La Alba Iulia în minivacanța de 1 Decembrie sunt așteptați aproape 200.000 de vizitatori. Cei care vor veni cu mașinile personale pot să-și închirieze de pe acum un loc de parcare, contra sumei de 20 de lei pe zi.

”Închiriez locuri de parcare în Alba Iulia aproape de bulevardul unde va avea loc parada de 1 Decembrie. Perioada închirieri este: 29 noiembrie – 2 decembrie. Tariful este de 20ron/24h”, se arată în anunț postat pe Facebook.

ELIT

După cum se poate vedea în imagini, locurile de parcare sunt în zona ”Schit” a orașului, la circa un kilometru de Parcul Unirii.

Reprezentanții administrației locale au anunțat că vizează crearea a 4.500 de locuri de parcare, la intrările în oraș, dinspre Sibiu, Cluj-Napoca și Munții Apuseni, astfel încât să nu blocheze orașul.

Mihail David - 2020

Având în vedere numărul mare oameni care sunt așteptați, pe lângă localnici, traficul rutier va fi restricționat pe cea mai mare parte a străzilor.

Citește și 1 Decembrie 2018, doar cu muzică populară și cântece patriotice la Alba Iulia: Artiștii vor cânta pe patru scene

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

cetatean 7 noiembrie 2018 at 9:00

Poate vede cineva de la ANAF ce ai scris pe facebook desteptule…

Curat murdar! 7 noiembrie 2018 at 23:15

Ok teleormanezule, inchiriezi locul de parcare dar bon fiscal dai? Sau te-ai gandit s-o pui si tu de-o mica evaziune ca sefu’ de la camera deputatilor?

ANAF 8 noiembrie 2018 at 8:28

Stie cineva adresa exacta a respectivului cetatean ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...