Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Afaceri de 1 Decembrie: Locuri de parcare, aproape de manifestările de Centenar, închiriate la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia în minivacanța de 1 Decembrie sunt așteptați aproape 200.000 de vizitatori. Cei care vor veni cu mașinile personale pot să-și închirieze de pe acum un loc de parcare, contra sumei de 20 de lei pe zi.

”Închiriez locuri de parcare în Alba Iulia aproape de bulevardul unde va avea loc parada de 1 Decembrie. Perioada închirieri este: 29 noiembrie – 2 decembrie. Tariful este de 20ron/24h”, se arată în anunț postat pe Facebook.

După cum se poate vedea în imagini, locurile de parcare sunt în zona ”Schit” a orașului, la circa un kilometru de Parcul Unirii.

Reprezentanții administrației locale au anunțat că vizează crearea a 4.500 de locuri de parcare, la intrările în oraș, dinspre Sibiu, Cluj-Napoca și Munții Apuseni, astfel încât să nu blocheze orașul.

Având în vedere numărul mare oameni care sunt așteptați, pe lângă localnici, traficul rutier va fi restricționat pe cea mai mare parte a străzilor.

Citește și 1 Decembrie 2018, doar cu muzică populară și cântece patriotice la Alba Iulia: Artiștii vor cânta pe patru scene

[nggallery id=6372]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea