Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Administrația județeană continuă investițiile în infrastructura de apă la Rădești, Cut, Cîlnic, Șpring, Doșat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, însoțit de vicepreședintele Alin Cucui, au vizitat astăzi șantierul deschis în comuna Rădești pentru alimentarea cu apă a satelor Leorinț și Meșcreac.

„Aici se execută lucrări de aducțiune a apei potabile pe o distanță de circa 5 kilometri, precum și lucrări la rețeaua de distribuție din satul Leorinț, pe circa 2 kilometri.

Continuă, de asemenea, și lucrările la sistemul microregional ce va aduce apă potabilă din magistrala Alba Iulia – Sebeș la robinetele locuitorilor din comunele Cut, Cîlnic, Șpring, Doșat și din localitatea Răhău.

Investiția, ce presupune montarea de conducte pe o lungime totală de circa 45 de kilometri și realizarea a 8 gospodării de apă, stații de clorinare, stații de pompare și rezervoare de mare capacitate, are o valoare totală de aproape 6 milioane de lei + TVA – bani proveniți din bugetul propriul al Consiliului Județean Alba – și se așteaptă să fie finalizată în circa un an. Lucrările au avansat într-un ritm foarte bun și se lucrează deja în zona localității Cunța”, se arată într-un comunicat remis presei de CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea