Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Activități de toaletare a copacilor, în aceste zile, pe strada Arnsberg din Alba Iulia

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

toaletare04În aceste zile, pe strada Arnsberg din Alba Iulia au fost demarate lucrările de toaletare a copacilor, precum şi de tăiere a celor uscați.

Lucrătorii societății care se ocupă cu toaletarea copacilor din municipiu în baza contractului cu Primăria orașului au început joi, 3 noiembrie, acțiunea de curățare a copacilor și de înlăturarea a celor uscați. Procedurile au continuat și astăzi, îngreunate pe alocuri de mașinile parcate de către șoferi care au ignorat afișele ce anunțau efectuarea de lucrări pe strada Arnsberg.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Toaletarea copacilor se face în urma solicitărilor transmise de către asociațiile de proprietari primăriei, dar și a locatarilor în baza unui tabel nominal.

Având în vedere că intervențiile se fac cu utilaje specifice, riveranii şi locuitorii care doresc să se deplaseze pe arterele unde au loc astfel de lucrări sunt rugați să evite staţionarea, pentru prevenirea eventualelor incidente sau să folosească alte căi de acces.

[nggallery id=2922]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea