Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Activități ale elevilor Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, cu polițiști, jandarmi și pompieri. S-au familiarizat cu tehnica de intervenție

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Activități ale elevilor Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, cu polițiști, jandarmi și pompieri. S-au familiarizat cu tehnica de intervenție

Elevii din cadrul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia au avut parte de activități alături de polițiști locali și reprezentanți din partea IPJ Alba, ISU Alba, Jandarmeriei, dar și Ambulanței.

„Polițiștii locali din Alba Iulia, prezenți printre elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Joi, timp de două ore, polițiști locali, reprezentanți ai IPJ, Jandarmeriei,ISU și Ambulanței s-au aflat la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, în cadrul unei campanii de informare intitulată „Ziua Serviciilor de Urgență”.

Copiii au putut să se familiarizeze cu tehnica de intervenție și să le pună întrebări celor care lucrează în slujba comunității.

Așa cum se poate vedea și din fotografii, au fost momente destinse, pline de entuziasm, din care fiecare participant a avut de învățat.

Îi felicit , pe această cale, pe toti cei prezenți!”, a transmis viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea