Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Activități ale elevilor Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, cu polițiști, jandarmi și pompieri. S-au familiarizat cu tehnica de intervenție

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Activități ale elevilor Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, cu polițiști, jandarmi și pompieri. S-au familiarizat cu tehnica de intervenție

Elevii din cadrul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia au avut parte de activități alături de polițiști locali și reprezentanți din partea IPJ Alba, ISU Alba, Jandarmeriei, dar și Ambulanței.

„Polițiștii locali din Alba Iulia, prezenți printre elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Joi, timp de două ore, polițiști locali, reprezentanți ai IPJ, Jandarmeriei,ISU și Ambulanței s-au aflat la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, în cadrul unei campanii de informare intitulată „Ziua Serviciilor de Urgență”.

Copiii au putut să se familiarizeze cu tehnica de intervenție și să le pună întrebări celor care lucrează în slujba comunității.

Așa cum se poate vedea și din fotografii, au fost momente destinse, pline de entuziasm, din care fiecare participant a avut de învățat.

Îi felicit , pe această cale, pe toti cei prezenți!”, a transmis viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa O gospodărie din cartierul Micești, din Alba Iulia, a fost inundată ca urmare a ploii abundente de miercuri după-masa. Citește și: COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea