Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Acţiune de voluntariat pe Dealul Banta realizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Ocna Mureş

Dragoş Suciu

Publicat

în

DCIM100MEDIABiserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Ocna Mureş condusă de pastorul Stefan Pelin a desfăşurat de luni până joi o acţiune de voluntariat pe dealul Banta. Această acţiune a avut drept scop amenajarea şi curăţarea zonei, refacerea cărărilor şi a potecilor de pe Dealul Banta din Ocna Mureş.

La realizarea acestei acţiuni a pus umărul şi Primăria Ocna Mureş prin oferirea spre folosire a utilajelor proprii specifice acestor activităţi.

Adolescenţii implicaţi în acţiune au reuşit să cureţe în patru zile doi kilometri de drumuri, cărări şi poteci spre folosul cetăţenilor şi a turiştilor care vor să facă drumeţii în acea zonă.

Sursa: Primăria Ocna Mureş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea