FOTO| Acțiune de curățare a rigolelor în municipiul Aiud: Cum se sancționează neîntreţinerea curăţeniei rigolelor și a șanțurilor de apă

După precipitațiile abundente din weekend, în cursul zilei de luni, au continuat acțiunile de curățare a rigolelor de pe întreg teritoriul municipiului Aiud și au fost identificate locurile unde ar putea apărea eventuale probleme.

„Precipitațiile abundente din ultimele zile testează la maximum rigolele din municipiul Aiud. Am efectuat vizite pe teren pentru a identifica locurile unde ar putea apărea eventuale probleme.

ELIT

Am constatat faptul că în zonele asfaltate rigolele își fac treaba bine. În zonele cu străzi neasfaltate încă, precipitațiile cauzează anumite probleme din cauza faptului că apa mătură pietrișul de pe carosabil și există riscul ca rigolele să se înfunde.

Astăzi continuăm acțiunile de curățare a rigolelor de pe întreg teritoriul municipiului Aiud.

De asemenea, reamintim proprietarilor faptul că, conform Hotărârii Consiliului Local constituie contravenție și se sancționează cu amendă „neîntreţinerea permanentă a curăţeniei rigolelor de colectare, şanţurilor de ape pluviale, a podeţelor şi tuburilor de beton aferente acestora, pe întreaga lungime aferentă proprietăţii, acoperirea şanţurilor, rigolelor sau tuburilor de beton cu diferite materiale sau deşeuri”, au declarat reprezentanții primăriei Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...