FOTO: Acțiune amplă de ecologizare a albiei râului Arieș. Ioan Călin Andreș: Am impresia că civilizația se învață doar cu „bâta”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vineri, 20 aprilie, Primăria orașului Câmpeni a răspuns solicitării oamenilor nemulțumiți de situația de groază de pe Arieș, plin de gunoaie și o amplă acțiune de ecologizare a albiei rîului a fost demarată de administrația locală.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Voluntarii au adunat gunoaiele care pluteau pe râu sau zăceau îngrămădite la mal.  În salopetă adunând mizeriile, edilul orașului a lucrat cot la cot cu ceilalti cetateni. Totodată, reprezentanții primăriei anunță că situația va fi atent monitorizată, iar cei care vor fi prinși aruncând gunoaie în continuare vor fi sancționați.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

“Mulțumesc instituțiilor implicate: școli, spitale, grădiniță și firme private din Cîmpeni. De luni 23.04.2018, Garda de mediu, Poliția Națională, Poliția locală vor amenda pe oricine aruncă mizerii în văi, albii, păduri, drumuri, trotuare, parcuri și alte locuri.

Acțiunea instituțiilor mai sus amintite se va desfășura pe o perioadă nedeterminată. Am impresia că civilizația se învață doar cu „bâta”. Amenzile sunt destul de usturătoare.

Atașez poze cu dezastrul ecologic de pe albia Râului Arieș înainte și după ecologizarea aproape integrală a acestuia. Cu o floare din păcate nu se face primăvară.

Urmați exemplul și alte primării, instituții din Munții Apuseni și nu numai”, a scris Ioan Călin Andreș, primarul din Câmpeni, pe facebook.

Situația de pe râul Arieș și a barajului de la Mihoești a fost prezentață și de ziarulunirea.ro la începutul săptămânii, în urma sesizărilor venite din partea mai multor locuitori din zona Apusenilor.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 21 aprilie 2018 at 9:47

Bătaie + amenzi mari nene primar! N-are cu ce plati amenzile? Bătaie + muncă in folosul comunitatii.
Refuză să presteze muncă in folosul comunitatii? Executare silita!

Comentariile sunt oprite