Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident spectaculos în Alba Iulia. Un BMW și un stâlp de electricitate făcuți praf de un vitezoman

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier petrecut ieri în jurul orelor 21.15 în municipiul Alba Iulia a fost aproape de a lăsa o parte din cartierul Lumea Nouă fără electricitate.

Autorul isprăvii, care a scăpat nevătămat ca prin urechile acului, se numește Tudor Pop și este pilot de raliuri.

Un autorurism marca BMW condus de un tânăr din Alba Iulia, care se deplasa pe strada Republicii, din direcția Bazinul Olimpic către Dedeman, a scăpat controlul volanului și a părăsit astfel partea carosabilă lovindu-se de un stâlp de electricitate pe care l-a  rupt și ricoșând apoi pe trotuar și spațiul verde.

Accident Alba iulia (10)

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Motivul producerii accidentului este  neadaptarea vitezei la condițiile de drum, afară plouând când s-a întâmplat eveniementul rutier.

Șoferul a fost sancționat contravențional și probabil și cu reținerea permisului de conducere. În ceea ce privește distrugerea stâlpului de electricitate, se pare că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoturismului va suporta cheltuielile pentru reparații. (BT)

[nggallery id=1150]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea