FOTO: Accident rutier între Sebeș și Petrești – Un cal lăsat nesupravegheat a fost SPULBERAT de un autoturism, noaptea trecută

La un pas de tragedie au fost cei patru ocupanți ai unui autoturism care rula, noaptea trecută, între Sebeș și Petrești, în momentul în care un cal lăsat nesupravegheat le-a ieșit brusc în cale, pe șosea.

Animalul a fost lovit în plin și a murit, pentru că șoferul nu l-a mai putut evita, iar mașina – un Volkswagen înmatriculat în Alba – a fost facută praf. Din fericire pasagerii nu au fost răniți.

INFORMARE COVID-19

Acesta este rezultatul inconștienței de care dau dovadă unii proprietari de cai din zonă! Se pare că, recent, mai multe persoane au sesizat autoritățile locale despre pericolul care îi întâmpină pe șosea în speranța că că cei care le pun viața în pericol vor fi sancționați.

Ca de obicei, însă, este nevoie să se întâmple un eveniment tragic pentru ca cei abilitați să rezolve o problemă să se mobilizeze!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Apocalipsa lui Rika 9 iulie 2017 at 21:01

ceai facut nene ? o iesit calul de sub capota in fata masinii ? :))

Mircea Ioan 9 iulie 2017 at 21:04

De ani de zile se întâmplă astfel de accidente pe acest sector de drum…mai ales în perioada în care exista vegetație verde.. pur și simplu sunt lăsați liberi mai mai ales pe timpul nopții…

Albaiulean 9 iulie 2017 at 21:54

Cred ca calul a apartinut unui marocan tuciriu din cartier…Ales bules mocarde ,nema baptalo !

cititorul sufletist 10 iulie 2017 at 13:01

Cel cu calul indiferent cine ar fii , sa plateasca tot : spitalizari, reparatii…tot ! Trebuie sa devenim responsabili in orice am face ,chiar si cand facem sex sau mamaliga, cand suntem flamanzi si uitam sa ne inchinam la timp , decic mancam pana nu mai putem respira normal ! De acord ?

infogrup 10 iulie 2017 at 15:23

E calul lui Nistor,cu el vroia sa care apa la restaurantul din Alba Iulia.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...