Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier între Sebeș și Petrești – Un cal lăsat nesupravegheat a fost SPULBERAT de un autoturism, noaptea trecută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La un pas de tragedie au fost cei patru ocupanți ai unui autoturism care rula, noaptea trecută, între Sebeș și Petrești, în momentul în care un cal lăsat nesupravegheat le-a ieșit brusc în cale, pe șosea.

Animalul a fost lovit în plin și a murit, pentru că șoferul nu l-a mai putut evita, iar mașina – un Volkswagen înmatriculat în Alba – a fost facută praf. Din fericire pasagerii nu au fost răniți.

Acesta este rezultatul inconștienței de care dau dovadă unii proprietari de cai din zonă! Se pare că, recent, mai multe persoane au sesizat autoritățile locale despre pericolul care îi întâmpină pe șosea în speranța că că cei care le pun viața în pericol vor fi sancționați.

Ca de obicei, însă, este nevoie să se întâmple un eveniment tragic pentru ca cei abilitați să rezolve o problemă să se mobilizeze!

[nggallery id=4308]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea