Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier între Decea și Miraslău: Un autoturism a ajuns în șanț după ce a intrat în coliziune cu un TIR

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au fost rănite, marți, în jurul orei 12.30, după o coliziune produsă între un TIR și un autoturism.

Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs între localitățile Decea și Miraslău. După impact autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. La locul evenimentului a intervenit de urgență un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale răniților.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului rutier rezultă că șoferul autoturismului Skoda (înmatriculat în Alba), un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cisteiul de Mureș, a intrat într-o depășire riscantă iar la revenirea pe banda sa de mers a intrat în coliziune cu TIR-ul. Bărbatul a suferit leziuni ușoare, iar alte două persoane rămase blocate în autoturism (pentru care a intervenit echipajul de descarcerare), au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente în momentul în care au fost preluate de ambulanța SMURD.

UPDATE IPJ ALBA: În data de 26.08.2014, ora 12,23, pe Drumul National 1, la km 420, pe raza comunei Miraslău, M.M., de 29 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţă suficientă faţă de un autotren care circula în faţă, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului M.M. a pierdut controlul asuprea autoturismului care s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului conducătorul auto precum şi un bărbat în vârstă de 24 de ani şi unul în vârstă de 59 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud.
Şoferul tirului a suferit o contuzie uşoară şi nu a fost necesară internarea în spital.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=2228]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea