FOTO: Accident rutier în cartierul Micești, din Alba Iulia – Tamponare între două TIR-uri încărcate cu lemne

Paul Voicu - Primar 2020

Un accident rutier s-a produs, vineri, în jurul orei 17.15, în cartierul Micești al municipiului Alba Iulia.

ELIT

Este vorba despre o tamponare față=spate între două TIR-uri încărcate cu lemne. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza nepastrării distanței în trafic.

În zonă, circulația a fost resctricționată pe o bandă. S-a folosit o rută ocolitoare pe str. Apuseni, paralelă cu strada principală.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Haules Baules 15 iunie 2018 at 17:40

I-au ajuns blestemele! Nu-i mai satura Dumnezeu de ras padurile! Bine ca astia de pe Dambovita se lupta cu statul paralelipipedic.

Marcel 15 iunie 2018 at 17:48

Foarte bine, asa sa pateasca toti cei care distrug padurea si ne otravesc apa si aerul…

Eu 15 iunie 2018 at 18:23

Mda,soferi profesionisti care uita regulile elementare ale sofatului.Dar nici amatorii nu se lasa,sub stadion s au pus degeaba indicatoarele cu oprirea interzisa,banda 1 este in continuare blocata…

Danutu 15 iunie 2018 at 19:32

E plina tara de prosti care stau si posteaza pe net ca se taie padurile, dar folosesc lemn de foc, folosesc hartie, au mobila de lemn in case, locuiesc in cladiri cu acoperis din lemn etc.

Haules Baules 15 iunie 2018 at 20:14

Eu folosesc gaz. Bine ai venit in secolul 21! Hartia se recicleaza. Bine ai venit in secolul 21! Mobila din zilele noastre nu se compara cu cea de pe vremea romanilor. Bine ai venit in secolul 21! La mine pe casa e tigla, nu lemn. Multa lume locuieste la bloc, unde nu e lemn deloc. Bine ai venit in secolul 21! Tot in secolul 21, o tara normala nu exporta MATERIE PRIMA ci face in asa fel incat sa realizeze fel de fel de obiecte cu valoare ADAUGATA. Tot in secolul 21 se mai fac niste chestii care se chemea REIMPADURIRI! Evident, tara asta si locuitori ca Danutu nu sunt in secolul 21.

mike 15 iunie 2018 at 22:46

Mai Danut aici nu e vorba de taieri de paduri ci de decapitari -CHELIRI –totale fara re-impadurire — cred ca ai inteles –Iar daca tai padurea sa o tai pentru interesul tau nu pentru interesul strainilor — de ce vindem masa lemnoasa si nu produs finit ???care aduce beneficiu pentru tara — Un pom ajunge la maturitate — la 40- 80 ani — taierile si impaduririle trebuesc facute la program bine stabilit — nu dupa placul celor ce vor sa se imbogateasca distrugind enviromentul, habitatul si clima tari.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...