Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia – Întâlnire ”cu scântei” între două autoturisme, în intersecție

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident01Un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat și avarierea a două autoturisme s-a produs, marți, în Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, evenimentul a avut loc la intersecția str. Iașilor cu str. Moldovei, cel mai probabil din cauză că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD, pentru a acorda asistență medicală persoanei rănite.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că O.M.M., o femeie de 43 de ani, din Blaj, în timp ce ieșea cu autoturismul (marca Volkswagen) de pe str. Moldovei, nu a acordat prioritate autoturismului Renault Megane, condus de L.A.S.N., în vârstă de 23 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, S.A., de 58 de ani, pasager pe locul din dreapta-față în VW, a suferit o contuzie cervicală și un traumatism cerebral minor. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, tânărul șofer din cealaltă mașină a suferit un traumatism ușor la o mână.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=2148]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi

Alexandra Mates

Publicat

în

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi Dacă în zilele noastre 1 Mai înseamnă doar o zi liberă în calendar, şi mai nou chiar o minivacanţă, în care probabil deja mulţi dintre români au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea