Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier în Alba Iulia: Coliziune între două autoturisme la intersecția străzilor Cloșca și Arnsberg

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident closca007Două autoturisme au intrat în coliziune, sâmbătă în jurul amiezii, la intersecția dintre străzile Cloșca și Arnsberg din Alba Iulia.

Au fost implicate o Dacia Logan și un Audi (ambele înmatriculate în Alba) care, în urma impactului a fost proiectat într-un Mercedes parcat pe marginea drumului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare. Două persoane rănite au fost transportate cu ambulanța la spital. După testarea cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 0,42 pentru unul dintre șoferi.

UPDATE: Conform reprezentantului IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că șoferul Daciei, un taximetrist, în vârstă de 58 de ani, din Alba Iulia, a ieșit de pe str. Arnsberg fără să se asigure.

Dintre răniți, o femeie gravidă, pasageră în taxi, fără traumatisme grave, a rămas internată în spital pentru supravegherea stării de sănătate.

Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident este un tânăr de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia. Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului și l-au condus la spital, pentru recoltare de probe biologice.

[nggallery id=2280]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea