Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT RUTIER GRAV pe autostrada A10 Sebeș-Turda: UN COPIL și trei adulți, implicați într-o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| ACCIDENT RUTIER GRAV pe autostrada A10 Sebeș-Turda: UN COPIL și trei adulți, implicați într-o coliziune între două autoturisme

Un accident a avut loc în cursul zilei de vineri, 8 iulie, în jurul orei 10:30, pe autostrada A10 Sebeș – Turda, unde două autoturisme au intrat în coliziune.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru descarcerare, asigurare măsuri PSI și acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe A10 sens Alba Iulia – Sebeș între 2 autoturisme.

Din primele informații în accident este implicata o victimă încarcerată.

În cadrul incidentului au interevenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și un modul de descarcerare.

UPDATE: Forțele ajunse la locul intervenției au constat că toate victimele din accident erau ieșite din autoturisme, fără persoane încarcerate.

În accident au fost implicați 3 adulți și 1 copil, conștienți, care în aceste momente sunt evaluați de către echipajul medical.

UPDATE, ora 12.00: Toate cele 4 victime vor fi transportate la UPU Alba pentru investigații suplimentare. Acestea sunt stabile hemodinamic și respirator, prezentând diferite traumatisme si escoriatii ușoare.

UPDATE, IPJ Alba: În jurul orei 11,30, pe A 10, pe sesul Alba Iulia- Sebeș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma acestuia, 4 persoane au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme și escoriații.

În timp ce colegii la la Poliția Autostrăzi efectuau cercetarea la fața locului, o autospecială Duster a fost acroșată de un tir. În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea