Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Accident rutier cu victime pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 08.00, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

accident05În urma coliziunii între un autoturism marca Skoda Octavia și un TIR o persoană a fost rănită și un stâlp de electricitate doborât la pământ.

O ambulanță acordă victimei primul ajutor. Pompierii ISU Alba intervin de asemenea pentru a rezolva problema cu stâlpul a căror cabluri electrice atârnă pe marginea drumului.

UPDATE: La ora 07.58, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că N.T.G., de 27 de ani, din comuna Horea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Teiuș, s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autotractor condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Timiş.

În urma accidentului o tânără în vârstă de 24 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.

Faţă de N.T.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

[nggallery id=2880]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea