Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe DN74: Un om a murit și alți doi au fost răniți, după coliziunea a două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident MORTAL a avut loc joi, în jurul orei 12.30 pe DN74, în județul Hunedoara. Un om a murit și alți doi au fost răniți, după coliziunea a două mașini.

Un șofer a murit, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi între două mașini pe DN 74, în județul Hunedoara. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 74, la ieșirea din localitatea Mihăileni către Brad, județul Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme, iar circulația în zonă a fost deviată.

Conform ISU Hunedoara, pompierii sosiți la fața locului au găsit una dintre victime, șoferul unui autoturism, încarcerată și cu traumatisme incompatibile cu viața.

Potrivit IPJ Hunedoara, în jurul orei 11:30, poliţiştii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza satului Mihăileni, în zona podului peste râul Crișul Alb.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Crișcior, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, din direcția Brad – Abrud, la intersecția DJ 742B, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare (prin viraj spre stânga) şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula din direcția Abrud – Brad, fiind condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crișcior.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 60 de ani şi rănirea conducătorului auto de 27 de ani şi a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, pasager în autoturismul condus de tânăr.

Celelalte două victime, conștiente și cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la fața locului de către echipajele SMURD și SAJ și ulterior au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe din municipiul Brad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea