Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe DN7: O femeie a DECEDAT după o coliziune frontală între două autoturisme. Traficul rutier este blocat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier mortal a avut loc vineri seara pe pe DN7 între localitățile Boița și Lazaret. ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, un echipaj de terapie mobilă SMURD, un echipaj de descarcerare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe sensul dinspre Vâlcea către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 244 + 400 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat iar o altă persoană a suferit leziuni grave.

SAJ SIBIU a trimis de urgență o ambulanță de tip B in zona localității Lazaret pe Valea Oltului. La fața locului s-au deplasat și forțe ISU.

Forțele dislocate asigură asistența medicală pentru două persoane, cetățeni bulgari. Femeia de aproximativ 35 ani prezintă traumatism de membre superioare și inferioare.

Din păcate o altă persoană de sex feminin este decedată (conducătoare a celeilalte mașini).

Din primele cercetări se pare că o șoferița de 31 de ani din București, care circula spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în parapeții de plastic care separă sensurile de mers și apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria.

Conducătoarea auto a decedat, iar o femeie din mașina de Bulgaria este rănită.

Sensul de mers spre Sibiu este blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului.

Sursa foto: facebook Info Trafic jud. Sibiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea