FOTO| Accident MORTAL pe DN 7, în apropiere de Deva. Două persoane din ALBA au DECEDAT după impactul devastator dintre o mașină și un autotren

Un accident rutier mortal a avut loc joi seara, pe DN7, în apropiere de Deva. Două persoane din Alba au murit, după impactul devastator dintre o mașină și un autotren.

Un accident rutier mortal a avut loc, joi seara, pe Drumul Naţional 7, la Mintia, în apropiere de municipiul Deva. Doi oameni au murit, după ce şoferul unei camionete a lovit din spate un camion. Ambele victime, doi bărbaţi, sunt din autoutilitară, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN 7, din direcţia Deva – Arad, nu a pătrat o distanţă suficientă in mers faţă de autotractorul condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia, pe care l-a tamponat în partea din spate.

În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani şi a unui pasager de 60 de ani, din Alba, aflat ambii din autoutilitară. Traficul a fost restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15”, a informat”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...