Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT MORTAL la Sibiu: Un bărbat de 63 de ani, din Alba, a DECEDAT, după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO| ACCIDENT MORTAL la Sibiu: Un bărbat de 63 de ani, din Alba, a DECEDAT, după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină

Un accident rutier mortal a avut loc marți, 27 decembrie, în Sibiu, unde un bărbat de 63 de ani, din județul Alba, și-a pierdut viața.

Din primele informații, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe DJ106, la ieșire din municipiul Sibiu spre localitatea Daia.

În urma impactului, 5 persoane sunt asistate medical.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

SAJ Sibiu a transmis că echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au asistat medical 6 persoane.

După ce echipajul de descarcerare a extras un bărbat de aproximativ 50 de ani, echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare, victima fiind în Stop Cardio-Respirator. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat la UPU Sibiu.
Au mai fost transportate 2 persoane la UPU: o femeie de 43 de ani și un bărbat de 73 de ani, aceștia suferind politraumatisme multiple prin accident rutier. Alte trei persoane au refuzat transportul la spital.

IPJ Sibiu a declarat faptul că din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din jud. AB, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă extrem de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din județul Alba, precum și vătămarea corporală a doi pasageri care se aflau în aceeași mașină, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani, ambii tot din județul Alba.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest accident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea