Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident mortal: Doi tineri din Alba care se întorceau de la o nuntă au decedat. Mama şi sora şoferului, martori la tragedie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri de 34 respectiv 35 de ani din Blaj, și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier produs în localitatea Coldău din județul Bistrița-Năsăud.

accident mortalPotrivit dejeanul.ro, cei doi se întorceau de la o nuntă, de la Vatra Dornei. Se pare că șoferul ar fi ațipit la volan, a intrat pe contrasens după care lovit parapetul metalic de pe marginea șoselei. Parapetul a străpuns jeepul Land Rover și i-a ucis pe loc, pe cei doi. Medicii de pe ambulanțele din Beclean și Bistrița, care au fost la fața locului, nu au mai putut decât să le constate decesul. Sora și mama șoferului se aflau într-o altă mașină, la mică distanță, asistând neputincioase la tragedia petrecută sub ochii lor.

acc dej2 acc dej

UPDATE: Şoferul maşinii de teren care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului a fost sancţionat pentru depăşirea vitezei cu câteva zeci de minute înainte de producerea tragediei de la Coldău. Mama acestuia a suferit un şoc emoţional puternic şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Familiile celor doi se află de asemenea în stare de şoc.

VIDEO: dejeanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea