Ziarul Unirea

FOTO: ACCIDENT în lanț provocat de un albaiulian pe un drum din județul Bihor. Carambol între două autoturisme, o autoutilitară și un autobuz

Un șofer din Alba Iulia a reușit „performanța” să provoace un accident în lanț pe DN1 în județul Bihor. Din cauză că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul din fața sa, la o intersecție cu un drum comunal, a tamponat autovehiculul, care la rândul său a fost proiectat pe sensul opus de mers unde șoferul unui alt autoturism, pentru a evita impactul, s-a lovit de un autobuz staționat pe marginea șoselei.

ELIT

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident produs la intersecția D.N. 1 cu drumul comunal 46, în afara localității bihorene Săbolciu. Potrivit comisar șef IPJ Bihor, Alina Dinu, „un bărbat de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Cluj, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării.

Astfel, a acroșat din spate un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor. În urma acroșajului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de circulație, în fața unui autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, care, pentru a evita coliziune cu acesta, a acroșat un autobuz, oprit pe drumul comunal 46”.

Conform maior ISU Crișana, Camelia Roșca, în urma accidentului o persoană a fost rănită și a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind preluată apoi de un echipaj de la Ambulanța Bihor. „La fața locului a fost mobilizat un echipaj cu apă și spumă din cadrul Detașamentului 1 Oradea, pentru asigurarea măsurilor pentru prevenirea incendiilor”, transmite maior Camelia Roșca.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

sursa: bihon.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419